ИГОР БЕЖАНОСКИ И СВОЈОТ БЕНД КОИ ТРЕБАА ДА ПАТУВААТ ЗА ГЕРМНИЈА СЕ ОГРАБЕНИ И ИЗМАНИПУЛИРАНИ СО НЕКОЛКУ ИЛЈАДИ ЕВРА ТВРДИ ФОЛК ПЕЈАЧОТ!

Please follow and like us:
Pin Share

Нашинци во Германија во име на Игор и бендот наплатиле наместо депозит(односно капар)ја наплатиле цела сума за настапот на Игор и бендо.Игор заедно со својот бенд им апелираат сеуште на човечка база да ја вратат сумата и да ја регулираат штетата која е нанесена спрема нив.Тоа не е човечки и не се нанесува таква штета на никој а не камоли на нашинци Македонци.Во оваа игра ИГОР лично изјавува и тврди дека е вмешан и таткот на лицето кое ги наплатило парите во име на Игор и бендот. Лицето кое ги наплатило парите е со иницијали Н.Н. а неговиот татко е со иницијали З.Н. мора да напоменам дека исто така неговиот татко глумеќи менаџер барал и дел од сумата претходно и уценувал.А сега при обид да се контактира со него го деактивирал својот ФБ профил што добро укажува дека се крие и сето ова лици на една фамилијарна зделка.
И покрај сето тоа Игор и бендот еве јавно апелираат до нив да не се кријат и да исконтактираат и да ја разресат ситуацијата.
ВО спротивно ке бидат ангажирани институции за расчистување на случајот како министерство за надворешни работи и криминал. Така и правни институции во Македонија.
Со ова Игор и бендот исто така апелираат и до своите колеги од естрадата да внимаваат на вакви ситуации и луге кои се служат со ваков тип на лаги и криминал.
Игор изјавува дека сега само со Иницијали а ако нема разбирање ке ги објави со слика.
И покрај ваквите ситуации нашата кариера продолжува и ние понатаму одиме со музика за нашата публика.Нашите настапи веќе се закажуваат за следниот период а на лошите луге господ да им биде на помош вели фолк пејачот Игор Бежаноски за Естрада плус.

Please follow and like us:
Pin Share