Орце Стевковски сподели тажна вест – кралот на македонската музика наместо да слави, скршен од болка!

November 21, 2021 естрадаплус 0

Кралот на македонската песна скршен од бол-ка соопшти тажна вест. Долги години е на македонската музичка сцена и нема човек што не знае барем еден […]

Драгана Миковиќ РЕШИ ПОВЕЌЕ ДА НЕ МОЛЧИ! Кај Огенен си ја отвори душата и УДРИ по Цеца!

November 21, 2021 естрадаплус 0

Драгана Мирковиќ гостувала во емисијата на Огнен Амиџиќ и тие двајца играле игра вистина или лага. Концептот е едноставен, некој изнесува тврдења или прашања, а […]