На 19.11.2021 ќе се одржи мултимедијален концерт посветен на легендата на македонската забавна и народна музика ЈАНКО УЗУНОВ во неговото родно Валандово.

November 18, 2021 естрадаплус 0

Се работи за еден од најпознатите валандовчани со богата музичка кариера зад себе. Познат како “момчето со мандолина”, Јанко има настапувано на огромен број фестивали, […]