(видео) Младиот Охриганец Борче Беговски со пофални зборови во Македонското талент шоу “Нови и млади”

November 28, 2021 естрадаплус 0

Борче Беговски има 28 години и е од Охридско,поточно од селото Зглести,Борче во Македонското талент шоу се престави со три песни: Денеска ми е сабота,Распукај […]

(видео)Што ли се замерени Продуцентот Лупчо Павловски и фолкерката Сузана Гавазова ,цела емисија се контраа!?

November 28, 2021 естрадаплус 0

Продуцентот Лупчо Павловски и фолк дивата Сузана Гавазова беа дел од жири комисијата на Македонското талент шоу “Нови и млади”,па цела емисија нешто не се […]