Гидра од „Жикина династија“ имал ептен тажна животна приказна, останал сам на 10 години и работел во фабрика

November 20, 2021 естрадаплус 0

Драгомир Бојаниќ Гидра овој свет го напушти на 11 ноември 1993 година, а многумина се сеќаваат на неговите духовити забелешки од бројните филмски улоги кои […]