Ана Бекута остана без саканиот: Почина нејзиниот Милутин

November 27, 2021 естрадаплус 0

Српскиот политичар, почесен претседател на СПС и пратеник Милутин Мркоњиќ (79) почина денеска во Белград во Институтот за кардиоваскуларни болести „Дедиње“. Мркоњиќ беше во оваа здравствена установа […]