Мишо Ковач итно е префрлен во болница

Please follow and like us:
Pin Share

Пред два дена имал висока температура, но дури вчера дошла брза помош да го земе во Строжанац, каде моментално живее со сопругата Лидија во стан под кирија, јавува „Слободна Далмација“.

Лекарите се сомневаат дека е почеток на пневмонија. Мишо бил тестиран и за коронавирус, а наодите покажале дека и Лидија и тој биле негативни.

„Не можам да зборувам, не ми е добро“, кратко изјавила неговата сопруга Лидија.

Please follow and like us:
Pin Share