САША КОВАЧЕВИЌ ВРАТЕН ОД ГЕРМАНСКАТА ГРАНИЦА: Бил задржан 16 часа, останал и без работна дозвола – се огласи по ДРАМАТА!

November 14, 2021 естрадаплус 0

Пејачот Саша Ковачевиќ доживеал непријатност при влегувањето во Германија, каде вечерва, 13 ноември имал договорен настап, но, за жал, мораше да го откаже дружењето со […]

„Чистка“ на фотографиите на легендарниот панонски морнар: Вдовицата ги избриша од својот профил

November 14, 2021 естрадаплус 0

На обожавателите не им е сосема јасно дали вдовицата на Ѓорѓе Балашевиќ се откажува од наследството на починатиот сопруг или се обидува да наплати за секое негово […]