(видео) Има само 16 години а има ангелски глас

Please follow and like us:
Pin Share

Со само 16 години таа е новата надеж на Македонската фолк сцена ,ја негува чисто Македонската и изворна песна.Последно таа гостуваше во шоуто “ИмаТ немаТ” каде ги остави без зборови сите.Испеa песна подзаборавена “Левенди Гуро” од Александар Сариевски.Анастасиа ја има најголемата подршка од маестро Златко Миладинсоки ,Ин Продукција а голема подршка има и од фолк дивата Сузана Гавазова која тврди дека ова девојчее нашата фолк звезда.

Please follow and like us:
Pin Share