Драгана Миковиќ РЕШИ ПОВЕЌЕ ДА НЕ МОЛЧИ! Кај Огенен си ја отвори душата и УДРИ по Цеца!

Please follow and like us:
Pin Share

Драгана Мирковиќ гостувала во емисијата на Огнен Амиџиќ и тие двајца играле игра вистина или лага.

Концептот е едноставен, некој изнесува тврдења или прашања, а други одговара дали е тоа точно. Доколку погреши го пецнува со струја.

Пејачката и водителот полека ја започнаа играта, но работите станаа по комплицирани кога Драгана Мирковиќ го тестираше сеќавањето на Огнен Амиџиќ, и направила алузија на својата колешка Светлана Цеца Ражњатовиќ која неодамна не една приватна прослава дошла со авион кој и го испратил државен дипломат.

Еден државник испрати по мене хеликоптер само за да отпеам роденденска песна, рекла Драгана во емисија.

– Вистина!, одговорил Огнене како од пушка.

Одговорот ја шокираше Драгана Мирковиќ и таа не можела да поверува дека Огнене рекол вистина, па го повлекол одговорот!

– Не, ме помеша со некој друг!, викнала Драгана, а докторот ја пушти струјата на водителот.

– Ајде кажи, ме помеша со некој! Ајде уште еднаш молим те, барала пејачката од водителот.

Тука Огнен се одлучил да се предаде, во играта кој тој ја смисли бидејќи на многу одговори промрши, а струјата почнало сериозно да го пецка.

За потсетување, пред неколку години медиумите пишуваа за свадбата на синот на Милорад Додик, како за гостите и за пејачите кои настапуваа за прославата.

Тогаш Блиц..рс пишуваше дека на прославата Цеца пеела и бидејќи тогаш температурата била 40 степени, за да не ја осети високата температура пејачката милорад Додиќ и испратл приватен авион на Цеца за да може да присуствува на свадбата.

Исто така се пишуваше дека Цеца не го наплатила овој настап бидекќи се во пријателски односи со семејството Додиќ.

Please follow and like us:
Pin Share