Стартува со емитување Македонското талент шоу “Нови и млади”

Please follow and like us:
Pin Share

Нови и млади ќе се емитува на Сателитската ИНТВ во сабота на 09:00 и 14:00 мк време.

Исто така ќе се емитува на националната ТВ Сонце во 18:20 и ќе се емитува уште на 18 регионални Тв.

Please follow and like us:
Pin Share