Ова е вистината за разводот на Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ

Please follow and like us:
Pin Share

Бракот на Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ ја интригира јавноста од самиот старт, а откако почнаа да кружат гласини дека славниот пар се разведува, пејачката одлучи да ја открие вистината.

Колку пати досега ме разведоа? Се сеќавам, кога почнавме да се забавуваме, многу пати и не’ свршуваа, на секои два месеци… така што, ништо од тоа“, објасни пејачката.

https://www.instagram.com/p/CV2LJNvoe_T/?utm_source=ig_embed&ig_rid=69e17cb4-c31a-4722-9d66-

b52d8d9e5b19

Please follow and like us:
Pin Share