Погледнете го новиот спот на Благоја Грујовски за песната “Солза таткова”

Please follow and like us:
Pin Share

Благоја оваа песна ја снимаше пред една година а деновиве снимаше и спот,песната е дело на Јане Рафајловски ,песната е напишана според вистинска приказна за пријател од Благоја

Please follow and like us:
Pin Share