Бившиот сопруг на популарната пејачка отворил душа:На Северина и бев само финансиски проект

Please follow and like us:
Pin Share

Милан Поповиќ првиот, но воедно и поранешниот сопруг на скандалозната пејачка Северина со која го има синот Александар, одлучил да си ја отвори душичката и да раскаше за вистинските интереси на Северина кои според него биле во парите.
-Таа нашето дете, по нашиот развод, се уште не го пушта самиот да оди на учулиште. Додека бевме во брак секој месец и плаќав многу пари.Во еден момент на почетокот на бракот навистина мислев дека сме вљубени, ама тоа е само измама. Таа знае одлично да дојде до парите.                                                                                     Јас и бев само финансиски проект! Северина е една многу тврдоглава жена, не ја знаете во приватниот живот, јас ја запознав. Како пејачка е одлична, додека е на сцената со фановите, со вас новинарите. Дома е поинаква, ништо не смееш да и кажеш. Со неа дома нема муабет.Туѓото мислење за неа е една голема нула….. Тотално станав разочаран, како да бев со две Северини! foto:Instagram

Please follow and like us:
Pin Share