“СВИРЕТЕ МИ ТРУБАЧИ” Е НАЈНОВАТА ПЕСНА ЗА КОЈА СЕ СНИМАШЕ СПОТ НА АЛЕКСАНДАР ТАЛЕСКИ

Please follow and like us:
Pin Share

Фолк пејачот Александар Талески во неделата снимаше спот за неговата најнова песна насловена Свирете ми трубачи,спотот се снимаше на повеќе локации во Скопје ,во спотот освен Александар се јавуваат и многу други статисти,а главната улога Александар му ја додели на неговиот композитор и пријател Флори Манев.

Музиката и аражманот и текстот на оваа песна е на Флори Манев,Сахсофон и кларинет одсвири Енис Папазов,

Труба-Серчук Алимов

Снимено во студио The master-Горан Мирковски,видеото го снимаше ИН продукција,Make up Ива Ѓошиќ .

Се очекува оваа песна да е една од најуспешните до сега на Александар и спотот веруваме дека ќе ги одушеви сите.

Please follow and like us:
Pin Share