Мојот сопруг ме напушти поради двојно постара жена: Никој не можеше да поверува дека се заљубил во неа, тие живеат до мене!

October 3, 2021 естрадаплус 0

Верувале или не, се случува. Дама чие име нема да го откриеме поради заштита на идентитетот, одлучи својата приказна да ја сподели со јавноста. Приказната […]

(СПОДЕЛУВАЈТЕ) НА МАЛАТА СТРУМИЧАНКА ЕМИЛИЈА КОЈА БОЛЕДУВА ОД ВИРУСЕН ЕНЦЕФАЛИТИС Ѝ Е ПОТРЕБНО ЛЕКУВАЊЕ НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА!

October 3, 2021 естрадаплус 0

КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ДОНИРАЊЕ: https://www.gofundme.com/f/lets-all-together-bring-emilijas-smile-back?utm_source=facebook&fbclid=IwAR27_mEXrYCz1ncOid1E04JY_te-i7NpUMxDQh0un6JiidSBUZF0kfmeegY Здраво на сите, на прикачените слики се нашите два мали ангели, 9 -годишните близначки Емилија и Елена. На 26 јули 2021 […]