Блага Петреска на приредби Македонските деца пеаат на Англиски,Албанските на Албански!

September 13, 2021 естрадаплус 0

Бев на школска приредба сите ученици по националност Македонци пееја Англиска музика, и излезе девојче по националност Албанка ги рашири рацете и си испеја и […]