Христијан Стојоски со нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Сонце сме на Балканот е насловена новата песна на младиот и талентиран фолк пејач Христијан Стојоски , тој деновиве снимаше и спот за истата песна ,а во спотот се прикаживаат уба локации одд цела Македонија но и Егејска и Пиринска Македонија.

Текст и музика Зора Василевска Аранжман и студио Златко Миладиноски Песната е одсвирена со неговиот оркестар.

Видео спотот е спонзориран од здружението ОБЕДИНЕТИ МАКЕДОНЦИ во Канада Торонто Голема благодарност до Претседателот Драги Стојковски и останатите членови. Исто така голема благодарност до Васил Јанков на Македонската програма “Час на Македонски корени” во Канада.

Деновиве се очекува негова промоција на Сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share