Групата “Круна” снимаа божиќно шоу

Please follow and like us:
Pin Share

Во прекрасна атмосфера во Скопскиот ресторан “Камин кама” се снимаше Божиќното шоу на една од најпознатите Скопски групи ,групата Круна.

Во ова божиќно шоу гледачите ќе имаат можност да ги слуснат најслушаните рефрени од најпознатите Македонски песни .Амбиентот беше празничен со многу публика ,кои се веселеа на преубавите песни и зиведба на групата Круна.

Шоуто на групата Круна ќе можете да го гледате на Сателитската ИНТв ,националната ТВ Сонце и регионалните ТВ ширум Македонија.

Please follow and like us:
Pin Share