Фолкерката Сузана Гавазова цел на хакерски напади,го избришаа нејзинот канал на youtobe!

Please follow and like us:
Pin Share

Пред два месеци на Фолк дивата Сузана Гавазова и беше хакирана фејзбук страницата со 88 илј. следачи после неколку месеци успеа да ја врати ,деновиве хакери и го избришаа youtobe каналот со се сите нејзини видеа и над 20 милиони прегледи.Екипата која е задолжена за одржавање на нејзиниот youtobe канал се обидува да го врати ноз а сега нема резултати.

Please follow and like us:
Pin Share