Младиот фолк пејач Христијан е пример за младите

Please follow and like us:
Pin Share

Христијан Стојоски е пример за младината како треба да си ја ценат и сакаат Македонската музика. Стојоски е голем борец за зачувување на Македонската музика. Тој на социјалните мрежи објави текст затоа што многу бил притиснат од прашања од типот зошто не “пее друга музика освен Македонската?!” Во продолжение последете го неговиот текст.

Please follow and like us:
Pin Share