„Петар Грашо е убаво минато“ – Данијела Мартиновиќ првпат проговори за разделбата

Please follow and like us:
Pin Share

Сплитската пејачка се огласи за хрватското издание на магазинот „Глорија“ и изјави дека раскинувањето било неизбежно.

„Не можете да го избегнете неизбежниот момент“ – изјавила пејачката, за која врската со Петар Грашо, како што тврди, е само „убаво минато“.

По раскинувањето со Даниела, Петар Грашо вплови во врска со 15 години помладата Хана Хуљиќ, ќерката на музичарот Тончи Хуљиќ.

Please follow and like us:
Pin Share