Песна која ке ви ја развесели душата,Алескандар Талески има хит!

Please follow and like us:
Pin Share

“Свирете ми трубачи”е насловена најновата песна од фолк пејачот Александар Талески. за песната е снимен и спот на неколку локации во Скопје,го снимаше ИН продукција,Музика,текст и аражман на песната е на познатиот Флори Манев .

Please follow and like us:
Pin Share