Даниел Сидовски со нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Новата песна е насловена “Дојди среќна биди” . текстот и м узиката се на Даниел а аражманот на Горан Мирковски.Спотот го снимаше ИН продукција.

Please follow and like us:
Pin Share