Нова песна и спот на Мирослав Мирчески

Please follow and like us:
Pin Share

Изведбата на оваа стара народна песна е на младиот и талентиран фолк пејач Мирослав Мирчески , музика и текст се народни ,аражаманот е на Златко Миладиноски а снимена е во студиото на Лупчо Павловски.Спотот го снимаше ИН Проддукција ,снимен е во Црвена Вода Охридско ,поточно во комплексот
SRC Bella Casa .

Please follow and like us:
Pin Share