„Другаре мој, прерано…“: Ана Бекута ги расплака сите на комеморацијата за Маринко Роковиќ!

Please follow and like us:
Pin Share

Познатата српска пејачка Ана Бекута одржа емотивен говор на комеморацијата во чест на починатиот пејач Маринко Роквиќ.

– Кога ќе почине таткото, сфаќаме дека животот е панаѓур во кој не се снаоѓаме… Иако сум повикана како и останатите од естрадата и веројатно би требало да кажам дека е пејач, јас прво ќе кажам дека умре татко. Со свои очи со години ја гледав неговата љубов кон синовите и за тоа им е дозволено да бидат расплакани – почнала Ана.

Please follow and like us:
Pin Share