Гостите качени на маса, а таа со полни раце бакшиш – познатата МАКЕДОНСКА фолкерка ги крена сите на нозе (фото)

Please follow and like us:
Pin Share

Полека, но сигурно ковид мерките попуштаат, а со тоа и настапите на пејачите се сè почести.

Гостите распеани, некои од нив качени и на стол, а Велевска со полни раце бакшиш.

Please follow and like us:
Pin Share