Во Охридското село Црвена вода се снимаше спот за песната “Сон сонила Јорданица”

Please follow and like us:
Pin Share

Исполнител на оваа песна е младиот и талентиран фолк пејач Мирослав Мирчески,оваа песна е преработка а за аражманот се погрижи познатиот и признат Златко Миладиноски. Спотот и песната е идеја на сопствениците на новиот а веќе познат комплекс во Црвена вода S.R.C BELLA CASA,а спотот го работеше ИН Продукција. Целата песна е пренесена во слика ,се снимаше во комплекост S.R.C BELLA CASA и во делови на селото,беа ангажирани повеќе статисти облечени во комити .Спотот за оваа песна се очекува да се промовира наредната недела на сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share