Уште не промовиран последниот,Благоја Грујовски снимаше друг спот!

Please follow and like us:
Pin Share

Благоја Груевски пред некој ден снимаше спот за песната “Таткова солза”, уште не излезен во етер веќе снимаше и друг спот и тоа за песната “Жировница ви пее”.Спотот се снимаше во Жировница и во него се прикажани убавините на Жировница ,а го работеше ИН Продукцијата .Во овај спот освен Благоја се појавуваат и други ликови ,премиерно ќе се прикаже на Сателитската ИНТВ.

Please follow and like us:
Pin Share