(видео)Што ли се замерени Продуцентот Лупчо Павловски и фолкерката Сузана Гавазова ,цела емисија се контраа!?

Please follow and like us:
Pin Share

Продуцентот Лупчо Павловски и фолк дивата Сузана Гавазова беа дел од жири комисијата на Македонското талент шоу “Нови и млади”,па цела емисија нешто не се согласуваа двајцата ,дали станува збор за поодамнешен судир или случајност останува да ги прашаме во наредните емисии.

Please follow and like us:
Pin Share