Нова песна и спот на Флори Манев “Проклети се сите пари”

Please follow and like us:
Pin Share

Деновиве на повеќе локации во Скопје се снимаше спотот за најновата песна на Флори Манев насловена како “Проклети се сите пари”.

Песната е балада со модерен ритам и е наменета за сите кои имаат некој во туѓина ,Инаку оваа песна е на еден од нашите најуспешни фолк пејачи Ѓоко Јовиќ,поточно мизиката ,текстот е на Александар Стевановски а аражманот е на Џељо Дестановски снимена во студиото на Горан Мирковски.Спотот ке излезе точно на роденденот од Флори на 8 ми декември.

Please follow and like us:
Pin Share