Сопругот на пејачката се заканува дека ќе објави нејзини интимни снимки

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачката Тања Савиќ веќе со денови е во центарот на медиумското внимание, како поради расправија со сопругот Душан Јованчевиќ, така и поради врската со градоначалникот Драшко Станивуковиќ.

Душан изнесе ужасни зборови за својата сè уште законска сопруга, а потоа ѝ се закани дека ќе објави снимки на кои Тања наводно консумира кокаин, како и видео во кое води љубов со неа.

Сепак, пејачката не очајува, туку продолжува да се бори, а сега објави фотографија со силен и поучен опис, упатена до сите дами.

Женското дете треба да научи сè, освен да молчи и да ја наведне главата“, напиша Савиќ, и ги додаде ознаките: љубов, среќа, радост и храброст.

https://www.instagram.com/p/CWTxeu8Mw8P/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b2df9bb4-0f21-4ea8-87c3-03a33d358a71

Please follow and like us:
Pin Share