Младиот фолк пејач Христијан Стојоски со нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Деновиве Христијан Стојоски снимаше спот за неговата најнова песна “Сонце сме на балканот” се работи за Деновиве Христијан Стојоски снимаше спот за најнова патриотска песна “Сонце сме на балканот” Текстот и музиката се на Зора Василевска, а аранжманот го направи маестро Златко Миладиноски. Спотот за оваа песна гоДеновиве Христијан Стојоски снимаше спот за најнова патриотска песна “Сонце сме на балканот” Текстот и музиката се на Зора Василевска, а аранжманот го направи маестро Златко Миладиноски. Спотот за оваа песна го снимаше ИН продукција, а се снимаше на повеќе локации низ Македонија. Премиерата ќе биде следнот месец.

Please follow and like us:
Pin Share