Милан Станковиќ: Преку нас водат Трета светска војна – Не им верувам на вакцините против короната

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачот Милан Станковиќ со месеци води кампања против вакцинирањето, а коронавирусот го смета за измислена зло на светските моќници-накази.                      Тој не е вакциниран, ниту тоа ќе го направи. Освен што во секојдневието прави големи проблеми во маркети, молови, теретани, бутици…..каде секој од вработените му бара да го покаже сертификатот за имунизација.                                                      Милан, нема такво нешто, па веднаш реагираше обезбедувањето кое без милост што е тој естрадна ѕвезда, го исфрли надвор. Овие непријатни ситуации го разбеснија пејачот кој не се штедеше со вулгарни зборови: – Сите сме со испрани мозоци, не примаме вакцини туку некоја водичка преку која управуваат со нас, водејќи софтифицирана Трета светска војна! (Д.М.) Vecer pres

Please follow and like us:
Pin Share