Поради новите мерќи во повеќе европски држави ,откажани многу новогодишни забави со македонски пејачи

December 7, 2021 естрадаплус 0

Новите корона мерки во повеќе Европски држави дочекот на новата година е откажан . Цаки Кисми требаше да ги забавува нашинците во Швајцарија , истото […]

СЕ ВЉУБИВМЕ НА ПРВ ПОГЛЕД! Овој пејач открил дека бил луд по Есма Реџепова

December 7, 2021 естрадаплус 0

Пејачот Мухарем Сербезовски своевремено во својата исповед за српски Курир изјавил дека повеќе од пет децении бил лудо вљубен во покојната Есма Реџепова. Сепак, малкумина знаат дека […]