Саша Ковачевиќ бил затворен во Германија 5 часа – Зборуваше за драмата со полицијата: Се трудам да не размислувам за тоа

December 20, 2021 естрадаплус 0

Пејачот Саша Ковачевиќ проговори за немилиот настан кога бил затворен во Германија над 5 часа. Тој зборуваше за детали за кои јавноста не знае. Не […]