Носеше црни вреќи со пари, но мајката на Синан денес живее без греење – нејзината внука ја избркала со право од дома денот кога умрел тој!

December 18, 2021 естрадаплус 0

Мајката на покојниот Синан Сакиќ, Ѓулка Сакиќ тешко ги поминува старечките денови. Имено, таа вели дека е стара и осамена, без дрва и уште неколку […]