Пијано момче вперило пиштол во Харис Џиновиќ: Инцидентот се случил после негов настап, а крајот добил шокантен епилог!

December 8, 2021 естрадаплус 0

Харис Џиновиќ е еден од најпопуларните фолк-пејачи на просторите на поранешна Југославија, а неговиот живот го одбележал еден инцидент кој се случил во далечната 1997 година. […]

По веста дека гастрабајтер од Германија ќе ја руши куќата на Шабан, жена му Гордана ја кажа вистината

December 8, 2021 естрадаплус 0

Утрото на 17 февруари 2019 година, целиот Балкан со неверување ја прими веста дека кралот на народната музика, Шабан Шаулиќ, поч инал во сообраќајна нес […]