Бобан Рајовиќ шокиран по настапот во Скопје: Ова се уште не сум го доживеал

December 3, 2021 естрадаплус 0

Имено, еден час пред почетокот на настапот во најголемата тамошна дискотека, и тој и сопственикот на клубот останале шокирани поради актуелната ситуација големиот простор во […]