Александра Пријовиќ: Сакам да го прошириме семејството, најголема желба ми е да родам ќерка!

December 19, 2021 естрадаплус 0

Таа е сопруга на Филип Живојиновиќ, снаа на Лепа Брена…за себе вели дека брзо се нервира но и брзо се смирува Пејачката Александра Пријовиќ во едно неодамнешно […]