Со оваа изјава Миле Китиќ ја шокираше јавноста: Имаме отворен брак- може да ме изневерува но јас да не гледам!

December 9, 2021 естрадаплус 0

Пејачот Миле Китиќ со децении е во брак со Марта Савиќ со која, како што самиот истакнува, имаат совршен однос. Сепак, со години се шпекулира […]