Сестрата на Наташа Беквалац, Кристина по втор пат се разведе од ист маж!

December 5, 2021 естрадаплус 0

Иако се чинеше дека Кристина Беквалац и Иво Мартиновиќ ја пронајдоа вистинската среќа откако влегоа во брачните води пo втор пат, се покажа дека повторно ги разделиле непомирливите разлики. […]