Соседите за Лепа Брена: Ситуацијата не е наивна, пејачката ни влета дома со нож во рацете!

December 28, 2021 естрадаплус 0

Во една прилика, Лепа Брена и нејзиниот син Виктор први дојдоа на помош кај соседите, мислејќи дека некој се обидува да им упадне во куќата, раскажал првиот сосед на […]