Еве каква свекрва е Блага Петреска – со снаата е во одличен однос, ќе се изненадите кога ќе видите каква убавица е во прашање

December 17, 2021 естрадаплус 0

Пејачката Блага Петреска отсекогаш во своите деца го гледала центарот на светот, а најсреќна е кога е со своите внуки. Нејзината ќерка Оља веќе долги […]

Димитар Митровски со нова композиција и нов спот,две години стоеше во фиока го чекав правиот момент.

December 17, 2021 естрадаплус 0

Моја композиција која ја имав компонирано пред 2 години,но го чекав правиот момент за да ја сработам да се смисли убаво со модерен аранжман,за аранзманот […]