(видео) Новогодишна песна на Наум Петрески и Милица Кузмановска

Please follow and like us:
Pin Share

Новогодишна песна од денес се врти по медиумите на Наум Петрески и Милица Кузмановска, ова е прва новогодишна песна во Македонија испеана од фолкери.За текстот се погрижи Надица Гошева а музиката и аражманот се дело на Дејан Миленковски .Видеото е снимано во домот на Наум Петревски а го снимаа ИН продукција.

Please follow and like us:
Pin Share