Соседите за Лепа Брена: Ситуацијата не е наивна, пејачката ни влета дома со нож во рацете!

Please follow and like us:
Pin Share

Во една прилика, Лепа Брена и нејзиниот син Виктор први дојдоа на помош кај соседите, мислејќи дека некој се обидува да им упадне во куќата, раскажал првиот сосед на Брена.

„Откако алармот се вклучи, таа и Виктор веднаш дојдоа со ножеви во рака. Мислеа дека некој сака да ни ја ограби куќата. Тие се одлични, навистина“ –  раскажала сосетката во една прилика.

„Со Брена имаме одличен однос. Таа често доаѓа кај нас на кафе, разговараме, се смееме. Таа е нормална и природна жена. Добра е, се гледа дека не сака сите. И ние одиме кај неа. Секогаш љубезно не пречекува во куќата. На кафе и на разни прослави, се разбира! И ние си помагаме!
Друг сосед потврди дека Брена е секогаш подготвена да помогне“.

Please follow and like us:
Pin Share