Вдовицата на Шабан си најде нова љубов- Гоца во емотивна врска со близок пријател?!

Please follow and like us:
Pin Share

Емотивниот живот на Гоца Шаулиќ се претвори во кошмар на 17 февруари 2019 година, кога нејзиниот сопруг кралот на народната музка Шабан загина во сообраќајна несреќа.

Оттогаш Гоца ретко се појавуваше во јавноста, а уште поретко може да се забележи насмевка на нејзиното лице, но тоа сега може да се промени.

Како што дознава Скандал наводно за Гоца Шаулиќ се заинтересирал инспектор кој со години го познава семејството Шаулиќ. Во времето кога Шабан беше жив, Гоца му беше само тивко страдање на инспекторот, а сега, откако помина извесно време од неговата смрт, анонимниот инспектор се обидува да ја освои вдовицата на Шабан Шаулиќ.

– И Гоца и Шабан беа во многу добри односи со тој инспектор… Прва беше Гоца која се радуваше што излегуваше со него секогаш кога ќе ги повикаше неа и Шабан, и двајцата го ценеа како пријател – вели добро упатен извор и додава:

– Сите ние што бевме во тоа друштво, знаевме дека е слаб на Гоца, но и самиот беше свесен дека Шабан е единствен за неа.

– Меѓутоа, сега кога, за жал, се случи тоа што се случи, тој е упорен да ја добие- раскажува изворот за желбите на инспекторот.

Како што сега стојат работите, емотивниот живот на Гоца Шаулиќ би можел да добие нов, сосема неочекуван епилог, а дали оваа романса навистина има потенцијал останува да видиме.
За потсетување, Гоца премногу патеше по својот Шабан. Таа често пат во медумите споменуваше дека не може да се навкне дека го нема.

Please follow and like us:
Pin Share