Лени Партикова и Амбасадор бенд со свое самостојно новогодишно шоу

Please follow and like us:
Pin Share

Деновиве во Ин продукција се снимаше новогодишно шоу со Лени Партикова и Амбасадор бенд,во шоуто се стари Македонски подзаборавени песни скоцкани во акустична верзија.Ова шоу ќе се прикажува за новогодишните празници на ИНТВ Сателитска , и дваесетина регионални ТВ низ Македонија.

Please follow and like us:
Pin Share