Дали погодувате која Македонска фолкерка е ова?

Please follow and like us:
Pin Share

Нашите фоторепортери ја уловија фолк пејачката Сани на снимањето на новогодишна емисија во ИН продукција.

Please follow and like us:
Pin Share