Богата музичка програма на Македонските телевизии!

Please follow and like us:
Pin Share

Оваа година ќе биде богата со музички шоуа оние кои ја почитуваат Македонската музика и култура.

ИН продукција oваа година со повеќе новогодишни емисии од сите останата телевизии во македонија .овие денови гледајтеги националните Тв Сонце ,ТВ 24 сателитската ИНТВ и Фолк клуб тв, и сите регионални Тв низ Македонија . ,тука ќе можете да ги видите скоро сите Македонски фолк изведувачи , шоу со Групата Круна,шоу со Маестрал ,шоу со Игор Андреевски,Новогодишна емисија снимена во Австралија, Новогодишно издание на Имат немаТ музичкото шоу,Новогодишно издание на Македонското талент шоу Нови и млади.

Please follow and like us:
Pin Share